ThirtyUp! Foute Party met John Tana

VRIJDAG 27-09-2024

Thirty Up.

ThirtyUp is dé After Work Party & Dance Night voor de 30+er! Vanaf 18:00 wordt het weer een heerlijk ouderwetse avond in de ‘discotheek’, net als vroeger! Deze editie is de ideale gelegenheid om even lekker met vrienden, collega’s en/of familie uit je dak te gaan.

ThirtyUp! is ook een geweldig alternatief voor het altijd uitverkochte Friday Afternoon. We starten vanaf 18:00 met een welkomstdrankje, zorgen uiteraard voor heerlijke hapjes en laten je meteen swingen op de beste muziek uit de vorige eeuw.

Waar

Nr.7even.
Pancratiusstraat 2, 6411 KA Heerlen

Wanneer

27-09 Foute Party met John Tana

Upcoming

14-06 Summer Edition
30-08 Kick Off
27-09 ThirtyUp! Foute Party
11-10 Hollywood Edition
08-11 Italy Edition
06-12 17 YEARS Edition
13-12 ThirtyUp! Jingle Bells Edition

Blijf niet thuis op de bank hangen!

Je kunt als dertigplusser thuis op de bank blijven hangen of op een kruk in een bruin café gaan zitten. Daar zitten wij als dertigplusser toch niet meer op te wachten?! We hebben geen zin in een ‘Ball der einsamen Hertzen’… We willen op stap! In een ongedwongen sfeer en met leeftijdsgenoten genieten, feesten en dansen op de classics van weleer. Nou, dat kan… daarvoor is er ThirtyUp! Lekker uit je dak gaan op de hits en clips van ’toen’.

De beste muziek uit de vorige eeuw.

Thirtyup! is een heerlijk ouderwetse avond in de ‘discotheek’, net als vroeger! In de disco ambiance van Nr.7even draaien de beste DJ’s de populairste hits en laten je gegarandeerd de hele avond swingen!
In plaats van na school, zoals vroeger, duik je nu meteen na je werk in het feestgedruis. Naast de meest dansbare muziek, drink je de lekkerste drankjes en geniet je van heerlijk fingerfood. Heb jij een hitlist van plaatjes die je graag zou willen horen? Laat het ons weten!

Goed om te weten.

N
Minimum leeftijd is 30 jaar.
N
Deuren gaan open om 18:00.
N
Dresscode is casual maar netjes.
N
Wij hanteren een strikt deurbeleid en kunnen je ID controleren.
N
Kom je met het openbaar vervoer check dan de website van 9292.
N
Kom je met de auto parkeer dan om de hoek in Q-Park Putgraaf,
N
Klik hier voor meer informatie op parkeren.
N
Check ook de huisregels van Nr.7even hier.

Bestel direct je tickets!

Bestel nu meteen je tickets!