Thirty Up.

2 maart, 2018, Nr7even Heerlen

2 maart, 2017, Nr7even Heerlen

Thirty Up.

Op vrijdag 2 maart 2018 vindt de volgende editie van ThrityUp! plaatys. Dé After Work Party & Dance Night voor de 30+er! Vanaf 18:00 wordt het weer een heerlijk ouderwetse avond in de ‘discotheek’, net als vroeger! de populairste 70’s, 80’s & 90’s Hits, Dance Classics, Disco Soul, Funk, Punk, New Wave, en Rock. laten je swingen tot in de kleine uurtjes!

ThirtyUp is ook een geweldig alternatief voor het altijd uitverkochte Friday Afternoon. Maar alleen voor de 30+er! We starten vanaf 18:00 met een welkomstdrankje, wij zorgen uiteraard voor culinaire hoogstandjes en laten je meteen swingen op de beste muziek uit de vorige eeuw.

Waar

Nr.7even.
Pancratiusstraat 2, 6411 KA Heerlen.

Wanneer

Vrijdag 2 maart.
18:00 – 23:00.

Upcoming

02-03 ThirtyUp! Halfvasten
03-03 We Present
06-04 Las Vegas Edition
11-05 Ik Hou Van Holland Editie
25-05 ThirtyUp!
22-06 Summer Edition

Blijf niet thuis op de bank hangen!

je kunt als dertigplusser thuis op de bank gaan hangen of op een kruk in een grijs café gaan zitten. Maar daar zitten we als dertig plusser toch niet op te wachten?! We hebben geen zin in een ‘Ball der einsamen Hertzen’… We willen op stap! In een ongedwongen sfeer en met leeftijdsgenoten genieten, feesten en dansen op de classics van weleer. Nou, dat kan… vanaf nu is er ThirtyUp! Lekker uit je dak gaan op de hits en clips van ‘toen’. Dus in plaats van na school, zoals vroeger, duik je nu meteen na je werk in het feestgedruis.

De beste muziek uit de vorige eeuw.

De beste DJ’s draaien de beste muziek uit de vorige eeuw! Of je nu gek bent op de typische Dance Classics, Disco, Soul en Funk uit de jaren 70 en 80 of op Punk, New Wave en Rock uit de 80’s of juist op de lekkere House uit de negentiger jaren… ze komen allemaal voorbij. De DJ’s krijgen je heupen en hoofd zeker in beweging. Heb jij een hitlist van plaatjes die je graag zou willen horen? Laat het ons weten!

Goed om te weten.

N

Minimum leeftijd is 30 jaar.

N

Deuren gaan open om 18:00.

N

Dresscode is casual maar netjes.

N

Wij hanteren een strikt deurbeleid en kunnen je ID controleren.

N

Kom je met het openbaar vervoer check dan de website van 9292.

N

Kom je met de auto parkeer dan om de hoek in Q-Park Putgraaf,

N

Klik hier voor meer informatie op parkeren.

N

Check ook de huisregels van Nr.7even hier.

koop nu meteen je tickets!

koop nu meteen je tickets!