ThirtyUp!

Next ThirtyUp! 16 juni 2017

Dé After Work Party & Dance Night voor de 30+er! Het 30+ concept van de regio!

Op vrijdag 16 maart 2017 vindt de volgende editie plaats. Vanaf 18.00 uur wordt het weer een heerlijk ouderwetse avond in de ‘discotheek’, net als vroeger! De populairste 70’s, 80’s & 90’s Hits, Dance Classics, Disco, Soul, Funk, Punk, New Wave en Rock laten je swingen tot in de kleine uurtjes!

Tickets

Tot 8 juni koop je online je ticket(s) voor slechts € 7,50. Daarna kosten de tickets in de online voorverkoop € 8,50. Exclusief servicekosten. Dagkassa tickets kosten € 10,00.

KOOP JE TICKETS ONLINE!

ThirtyUp! is ook een geweldig alternatief voor het altijd uitverkochte Friday Afternoon. Maar alleen voor de 30+er! We starten vanaf 18.00 uur met een welkomstdrankje, wij zorgen uiteraard voor culinaire hoogstandjes en laten je meteen swingen op de beste muziek uit de vorige eeuw.

Of blijf je thuis op de bank hangen?

Je kunt als dertigplusser thuis op de bank gaan hangen of op een kruk in een grijs café gaan zitten. Maar daar zitten we als dertigplusser toch niet op te wachten?! We hebben geen zin in een ‘Ball der einsamen Hertzen’…

We willen op stap! In een ongedwongen sfeer en met leeftijdsgenoten genieten, feesten en dansen op de classics van weleer. Nou, dat kan… Vanaf nu is er ThirtyUp! Lekker uit je dak gaan op de hits en clips van ‘toen’. Dus in plaats van na school, zoals vroeger, duik je nu meteen na je werk in het feestgedruis.

70’s, 80’s, 90’s

De beste DJ’s draaien de beste muziek uit de vorige eeuw! Of je nu gek bent op de typische Dance Classics, Disco, Soul en Funk uit de jaren 70 en 80 of op Punk, New Wave en Rock uit de 80’s of juist op de lekkere House uit de negentiger jaren… ze komen allemaal voorbij. De DJ’s krijgen je heupen en hoofd zeker in beweging. Heb jij een hitlist van plaatjes die je graag zou willen horen? Laat het ons weten!

Goed om te weten!

Om de kwaliteit van ThirtyUp! te waarborgen hanteren we een aantal huisregels:

-De minimum leeftijd om toegang te krijgen tot ThirtyUp! is 30 jaar -Wij hanteren een strikt deurbeleid en kunnen je ID checken -Dresscode is casual, maar netjes -Check ook de huisregels van Nr.7even; klik HIER -Deuren open vanaf 18.00 uur -Kom je met de auto, parkeer dan om de hoek in Q-Park Putgraaf. -Klik HIER voor meer info over parkeren -Kom je met het openbaar vervoer, check dan de website 9292

Locatie

Nr.7even Pancratiusstraat 2 6411 KA Heerlen 045-5719424 www.Nr7even.nl info@nr7even.nl

Nr.7even is dé uitgaansgelegenheid van Heerlen! Een combinatie van een gezellig feestcafé en een trendy club met cocktailbar. Deze onderscheidende combinatie heeft Nr.7even ook doorgetrokken naar het ontwerp van de zaak. Eigentijdse elementen, gecombineerd met een gezellige en uitnodigende uitstraling.

Fotogallery

Voor de leukste plaatjes van ThirtyUp! loopt er een fotograaf rond die jou zo maar op de eeuwige prent kan klikken. Wil je een relatiebreuk of andere sores voorkomen, vraag dan aan de fotograaf of hij GEEN foto wil maken. Of gedraag je gewoon! :) Dan kunnen wij de gezelligheid ook toppie en zonder gehakketak in beeld brengen. Foto’s worden op deze website geplaatst en op Facebook.com/ThirtyUp7even/.

See you next Friday Afternoon?

Season 9: Upcoming Editions